Ensfarvet Candyfloss Pude - BD2022-1 v 1.0

Ensfarvet hæklet pude i BUMBO Hope

En hæklet pude er et oplagt projekt, hvis du leder efter et hurtigt og overkommeligt projekt, som du vil nyde i mange år. Vores Candyfloss Pude er et oplagt bud på den perfekte pude, for det smukke strukturmønster giver puden et visuelt interessant udseende, som samtidig er tilpas afdæmpet til at passe ind i enhver stue.

Candyfloss Puden er hæklet i den populære BUMBO Hope, som er det lækreste akrylgarn af høj kvalitet. Garnets høje kvalitet er afgørende for puden, da det gør garnet mere slidstærkt. Derfor holder puden sig også pæn i rigtig lang tid - også selvom puderne bliver brugt flittigt af hele familien.

Pudens effektfulde mønster kaldes også for muslingemønster og er lavet af stangmasker. Når først du har fået en smule rutine, vil mønstereret være dejligt enkelt og afslappende at hækle. Du får en pude på 40 x 40 centimeter ved at følge opskriften. Da BUMBO Hope er forholdsvis fyldigt garn, vil du skulle bruge en stor hæklenål og derfor er puden ekstra hurtigt færdigt.

Hope fås i mange forskellige farver, så du kan også finde en nuance, som passer ind i dit hjem. Alternativt kan du også vælge at lave en flerfarvet Candyfloss Pude, hvor muslingemønsteret hækles i striber med forskellige farver. .

Tryk på en stjerne for at give din vurdering
Vurdering: 0 / 5Ingen vurderingerTryk for at give din vurdering
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
KOMMENTÉR OPSKRIFT
Dine favoritter gemmes i dine cookies. Sletter/rydder du dine cookies vil dine favoritter forsvinde.